Anne de aankoopmakelaar

Eén pet op. Die van de koper!

Bij Keizer Garantiemakelaars hebben wij naast specialisten voor de verkoop van je woning ook een makelaar die gespecialiseerd is in aankoopadvies.

Anne werkt uitsluitend voor kopers van woningen. Is dat bijzonder? Jazeker! Traditionele woningmakelaars werken namelijk voor zowel eigenaren als kopers van woningen waardoor er belangenverstrengeling kan ontstaan. Anne werkt alleen voor de koper, das duidelijk!

Na 35 jaar lang gewerkt te hebben als traditionele makelaar weet Anne als geen ander hoe verkopers en hun verkopende makelaars denken en handelen en dat is een groot voordeel voor jou als koper. Anne werkt voor 100% alleen voor de koper, onvoorwaardelijk! Met Anne word je serieus genomen door de makelaar van de verkoper. Anne regelt en ontzorgt jouw woonwens van A tot Z.

Met ANNE vergroot jij je kansen op de woningmarkt en verklein je de risico’s!

Waarom ANNE ?

Wanneer je ziek bent, ga je naar de dokter. Wil je zelf een huis bouwen, dan schakel je een architect in. Wil je een nieuwe hypotheek, dan laat je je adviseren door je eigen hypotheekadviseur. Wil je een huis aankopen, een van de grootste uitgaven van je leven, waarom is het dan niet vanzelfsprekend om een eigen aankoopmakelaar in te schakelen?

Anne is gespecialiseerd aankoopmakelaar. “Ik neem alle tijd voor je en weet hoe belangrijk het is om snel te schakelen. Ik vind het belangrijk om op een informele manier samen te werken. Ik leer je graag kennen, sta in het hele proces naast je en samen kijken we wat het beste huis is voor jou”.

Samen een huis kopen, hoe werkt dat?

1. Een oriënterend gesprek: we bespreken jouw woonwensen en maken concrete afspraken over de zoekmethode;
2. Bezichtigingen: we hebben een leuk huis gevonden. Anne regelt de bezichtigingsafspraak en gaat mee om te vertellen waar je op moet letten;

3. Onderzoek: Anne gaat na of er bijzonderheden zijn rondom het bestemmingsplan, het kadaster en alle andere juridische documenten;
4. Een bod uitbrengen: Anne regelt de onderhandelingen in overleg met jou;
5. Koopakte: Anne controleert de koopakte en de stukken die bij het huis horen. Ook controleert Anne de eindafrekening en de leveringsakte;
6. Notaris: voor de overdracht doen we nog een eindinspectie en gaat Anne mee naar de overdracht bij de notaris.

Kopen met ANNE is kopen zonder zorgen! En… gaat de koop niet door, dan zijn er ook geen kosten!

*Uiteraard kan Anne geen advies geven bij huizen die door Keizer Garantiemakelaars worden aangeboden!

Werkgebied: 

  • Zwolle
  • Hattemerbroek
  • Hattem
  • Wezep
  • Oldebroek
  • Wapenveld
  • Heerde
  • Nunspeet

 

Benieuwd wat ANNE voor jou kan betekenen?

We nemen graag contact met je op.