Een huis kopen in Wezep of Zwolle met Keizer Garantiemakelaars

Op zoek naar een huis in Wezep, Zwolle en omstreken? Wij helpen je niet alleen met het zoeken van een geschikte woning, maar zorgen ook dat je uiteindelijk helemaal tevreden bent. Onze deskundige makelaars staan voor je klaar om de perfecte woning voor je te vinden.

Door goede begeleiding tijdens het gehele kooptraject hoef je niet bang te zijn voor een verkeerde keuze. Onze ervaren en bovenal deskundige makelaars doen alles om je wensen te vervullen. Of het gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, bij Keizer Garantiemakelaars ben je altijd aan het juiste adres.

Door onze ervaring en netwerk zijn wij van alles op de hoogte. Niet alleen van de beschikbare huizen, maar wij zijn ook op de hoogte van de leukste plekjes in de buurt. Locaties vergelijken wordt met een makelaar van Keizer Garantiemakelaars een stuk gemakkelijker.

Stap voor stap kijken we samen naar je wensen, budget en persoonlijke smaak. Een droomhuis staat niet altijd direct voor je klaar. Wij helpen je door verschillende inzichten en mogelijkheden te geven toch aan het huis waar je altijd van hebt gedroomd. De Garantiemakelaar zorgt ook voor een vijftal aankoopgaranties: contact-, zekerheids-, annulerings-, bezichtigings- en servicegarantie.

Contactgarantie

De garantiemakelaars zijn altijd bereikbaar voor al je vragen, zorgen of nieuwe inzichten. Je kan ook een korte vraag stellen via de site op de live chat. Hier kan je altijd tussen 09u – 21u terecht.

Zekerheidsgarantie

We blijven ten alle tijden scherp en kiezen waar nodig voor een bouwtechnokeuring eventueel aangevuld met een garantieverzekering.  Zo zorgen we ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tevredenheidsgarantie

Wij helpen je overal waar nodig. We doen altijd een stapje extra voor je om je zo goed mogelijk te helpen. Dat zie je terug in onze reviews. Doe achteraf vooral mee aan ons tevredenheidsonderzoek zodat wij ons kunnen blijven verbeteren.

Bezichtigingsgarantie

Je kan niet alleen door de weeks tussen kantoortijden een woning bezichtigen, maar ook in de avond en op zaterdag. We houden rekening met je drukke leven en maken daarom graag buiten kantooruren tijd voor je vrij.

Annuleringsgarantie

Niet tevreden? Dan kan je altijd het samenwerkingscontract beëindigen. Wij geloven namelijk in de kracht van de dienstverlening en als dit niet voldoet aan je eisen kan je het gerust stopzetten.

Je koopt je huis nog zelfverzekerder door je te laten ondersteunen door een Garantiemakelaar.

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.