Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Keizer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Super fijne en goede makelaar. Heeft kennis van zaken en heeft een prettige begeleiding in het hele traject. Goed contact onderhoud en duidelijkheid in wat te verwachten.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Een makelaar die we zeker kunnen aanbevelen voor iedereen. Het contact met Herold en Margot hebben wij als zeer prettig ervaren. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Zowel als kopende en als verkopende makelaar. Wij zijn blij dat we voor Keizer Garantiemakelaars hebben gekozen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Herold schakelde heel snel, dat was heel prettig. Binnen een dag kwam hij langs om kennis te maken en de waarde te bepalen van ons huis. We hebben daardoor ook heel vlot een bod uit kunnen brengen op het huis wat wij op het oog hadden en nu hebben gekocht. Herold maakt gemakkelijk contact, is oprecht geïnteresseerd, goed bereikbaar en makkelijk in de omgang. Wij beslissen eigenlijk altijd op basis van een goed gevoel, dat was in deze ook zo. Ook het contact met Margot, we hebben kennis gemaakt en het huis laten zien. Heel waardevol dat je weet wie er voor je aan het werk gaan, achter de schermen. We zijn erg tevreden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.3

Vanaf de waarde bepaling tot aan de verkoop goed contact en deskundig advies en komt zijn afspraak na. Ook toen de Corona uitbrak en de maanden erna goed contact en begeleiding tijdens de bezichtiging. Herold en Margot bedankt voor de fijne samenwerking.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keizer Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Keizer Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?