Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Keizer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Makelaar en team met kennis van zaken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het gaat gewoon netjes en prima, er gebeurd nu niet veel, maar dat is overmacht, hopend dat er weer een beter tijd aanbreekt, zowel voor makelaars als verkopers.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Topmakelaar! We hebben regelmatig contact en ze zijn altijd heel goed te bereiken. We hebben in de zoektocht van precies een jaar naar een nieuwe woning diverse bezichtigingen gedaan en Herold is altijd heel eerlijk en direct tegen ons geweest, wat wij erg waarderen. Als hij aanvoelt dat een woning niets voor ons is, dan zegt hij dat ook eerlijk, daarnaast is alles altijd heel vrijblijvend geweest en hebben we nooit druk gevoeld, ook niet na meerdere bezichtigingen die wij hebben gedaan bij woningen waar we over twijfelden en die we tóch hebben bezichtigd om zeker te zijn van onze keuze, wat we van te voren ook aangaven. Dit alles was geen enkel probleem! Hij is goed op de hoogte van de woningen die hij verkoopt, maar ook in zijn algemeenheid heeft hij veel kennis van woningen die in de regio te koop staan. Ook vragen over de woning tijdens de bezichtiging kon hij vrijwel altijd direct en correct beantwoorden. Hij leest zich goed in en doet gedegen kennis op van de woning, zodat hij potentiële kopers goed kan informeren. Juist tijdens het kopen van een woning is objectieve en juiste informatie heel belangrijk. Ze hebben ons zeer goed geholpen met het vinden van een prachtige woning die aan onze wensen voldoet. We zijn best wel kritisch, maar voor Herold en Margot was dit een zeer geslaagde uitdaging! Ze hebben een jaar proactief voor ons woningen gezocht en zo hebben wij nu eindelijk ons droomhuis gevonden. Ook met de verkoop van onze huidige woning is er goed meegedacht en hebben we ook hier snel resultaat geboekt. Dit zijn spannende tijden (2 hypotheken is geen pretje), dus een huis vlot verkopen geeft heel veel rust en daar hebben zij zich volop voor ingezet met een prima resultaat in deze tijden van Corona crisis.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Geweldig spontaan contact gehad. Duidelijke adviezen en tips gekregen, toch t gevoel behouden dat je als verkopers verkoopt doordat makelaar op gepaste manier met te nemen beslissingen end om ging. We konden met vragen terecht via mail, telefoon en app dus altijd bereikbaar, snelle antwoorden zelfs rond feestdagen. Een goede grap en gevatte opmerking kunnen wij waarderen, dat was ook onderdeel van het contact waardoor het spontaan aanvoelde. Prijs voor de makelaar ivm verkoop van de woning is afgesproken en daarom okay echter denk ik dat in deze markt, waarin huizen zo snel verkocht worden de prijs wel iets naar beneden kan. Margo & Herald enorm bedankt voor jullie kennis en kunde en de verkoop van ons huis binnen 4 dagen na aanbod op Funda!!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keizer Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Keizer Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?