Huis verkopen in Wezep of Zwolle door Keizer Garantiemakelaars

Je staat op het punt je huis in Wezep of Zwolle te verkopen maar je wilt niet dagelijks bezig zijn met proces. Heel begrijpelijk natuurlijk want je hebt waarschijnlijk wel wat beters te doen. Laat daarom het hele proces aan ons over, Keizer Garantiemakelaars. Wij helpen jou je huis in Wezep, Zwolle en omstreken snel te verkopen én voor een goede prijs. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met het inrichten van je droomhuis.

Bij Keizer Garantiemakelaars Wezep nemen we graag jouw zorgen uit handen, en gaan onze deskundigen direct voor jou aan de slag. Om het onze klanten zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we een handig systematisch proces opgesteld. Op deze manier weet jij, als verkoper, duidelijk hoe wij te werk gaan. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan tijdens het verkopen van je huis in Wezep, Zwolle en omstreken.

De juiste voorbereiding & onderzoek

Het liefste willen we meteen het huis in de verkoop zetten, maar zonder de juiste informatie, zal het proces langer duren. Om deze reden is het belangrijk om eerst een goede voorbereiding en achtergrondonderzoek te doen, voordat het huis de verkoop in gaat. Dit doen we om ervoor te zorgen dat wij jouw huis in Wezep of Zwolle zo snel mogelijk kunnen verkopen.

Het is van cruciaal belang om de verwachtingen en wensen van jou, als klant, te weten. Hierdoor kunnen wij een succesvolle samenwerking voortbrengen en ben jij een tevreden klant. Voor vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niet alleen voor en tijdens het verkoopproces, maar ook nadat het verkopen van je huis in Wezep of Zwolle is volbracht staan we voor je klaar.

De juiste presentatie & prijs

Om ervoor te zorgen dat we jouw huis in Wezep of Zwolle snel kunnen verkopen, gaan wij bij Keizer Garantiemakelaars, samen de beste strategie opstellen. Dit doen we door te kijken of de presentatie van het huis hier en daar wat hulp kan gebruiken zodat het bij iedereen in de smaak valt. Om de zichtbaarheid van het huis te vergroten en de juiste kopers aan te trekken, plaatsen wij jouw huis op verschillende online kanalen. Onze website maar ook social media-kanalen worden hiervoor benut evenals grote woningportals.

Bezichtiging & onderhandelen

Een van de belangrijkste fases tijdens het verkoopproces is het binnenhalen van de juiste kopers tijdens bezichtigingen. Het is natuurlijk geweldig als er veel mensen komen kijken naar je woning. Alleen wil dat niet per se zeggen dat daar een serieus bod uit zal komen. Daarom is het essentieel om vooral te focussen op serieuze kopers die echt op korte termijn op zoek zijn naar een nieuw huis. Op deze manier werken we zo efficiënt mogelijk om je huis in Wezep of Zwolle te verkopen.

Wij geven je een aantal goede tips mee om ervoor te zorgen dat de eerste bezichtiging genoeg impact heeft achter gelaten dat de koper terug wilt komen. Te allen tijde word je na elke bezichtiging telefonisch op de hoogte gehouden, zodat jij niet te lang in spanning hoeft af te wachten. Je huis verkopen is namelijk een spannend proces en dat begrijpen wij maar al te goed.

Op het moment dat er een koper een bod heeft uitgebracht op jouw huis, gaan onze deskundigen, bij Keizer Garantiemakelaars, onderhandelen. We hebben hier veel ervaring in, en gaan dus ook strategisch te werk om ervoor te zorgen dat wij de wensen van jou als klant, kunnen naleven.

Overdracht na de verkoop

Onze nummer 1 prioriteit is om jou tevreden te stellen. Dat doen we door vooraf alle wensen en verwachtingen te bespreken zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan. Zo is iedereen op de hoogte van het verkoopproces om ervoor te zorgen dat wij snel je huis in Wezep of Zwolle kunnen verkopen. Zodra het bod is geaccepteerd, zorgen wij ervoor dat het contract zo spoedig mogelijk is opgesteld en ondertekend wordt door de koper. Op deze manier kun jij je focussen op het leukste deel van het verkopen. Namelijk, verhuizen naar je droomhuis en prachtige nieuwe herinneringen maken.

Als je alvast voorbereidend werk wilt doen, lees gerust de 10 tips om je huis in Wezep, Zwolle en omstreken sneller te verkopen.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Keizer Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 038-3761782 of mail naar info@keizergarantiemakelaars.nl.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?