Wat zeggen anderen over Anne?

Klanten:

“Wij zijn heel tevreden over de deskundige, betrokken, persoonlijke begeleiding van deze makelaar. Het contact met Anne hebben wij als zeer prettig en vlot ervaren. Zij heeft een erg groot inlevingsvermogen en denkt op alle fronten mee”.

“Prettig en persoonlijk advies en gedegen marktkennis. Doortastend handelend zoals wij dat graag zien”.

“Ik ken je als verkopend makelaar maar vond dat je als geen ander doorvroeg naar onze woonwensen- en ideeën. Aankoopmakelaar is jou op het lijf geschreven”.

Benieuwd wat Anne voor jou kan betekenen? We nemen graag contact met je op. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

“Anne, who else!! Super veel succes met deze stoere maar logische stap als aankoopmakelaar”

Relaties en oud collega’s:

“Het contact is zonder uitzondering altijd uiterst plezierig, gemoedelijk en toch ook professioneel. Klanten lopen met je weg.” – Notaris Epe.

“Je levert verzorgd werk, altijd korte lijnen en prettig communiceren. Altijd is er ruimte voor een persoonlijke noot” – Notaris Vaassen.

“Anne, je bent voor mij een voorbeeld in hoe je commercie met echtheid en compassie kunt combineren”. – Ex collega.

“Altijd positief kritisch meedenken en altijd paraat voor raad en daad”. – Oud collega.

“Je bent een fantastische makelaar met een groot verantwoordelijkheidsgevoelen het belang van de klant staat altijd voorop.” – Hypotheekadviseur.

Benieuwd wat Anne voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen graag zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.