Ga naar inhoud

Te koop: appartement Stationsweg 87JBWNR10 8091 AC Wezep

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 380.000,- v.o.n.

LAATSTE APPARTEMENT!

APPARTEMENTNUMMER 10 – Nr. 87J – 2e Verdieping

ALGEMENE OMSCHRIJVING
Op de locatie van het voormalige notariskantoor aan de Stationsweg te Wezep wordt het nieuwbouwcomplex ‘Heidesteyn’ gerealiseerd. Het nieuw te bouwen appartementencomplex ‘Heidesteyn’ zal bestaan uit drie woonlagen met totaal 12 drie-kamerappartementen met eigen loggia en tuin of met loggia (inpandig balkon). Elk appartement heeft een eigen separate berging en toegewezen parkeerplaats. Voor diverse doelgroepen, maar o.a. voor senioren is dit een hele mooie kans om centraal te wonen in Wezep! In het gebouw zijn er twee liftinstallaties aanwezig.

Uniek is dat u de appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin. De tuinen variëren tussen de ca. 50 m² en ca. 141 m². De appartementen op de 1e en 2e verdieping hebben een loggia (inpandig balkon). De gebruiksoppervlakte wonen van de driekamerappartementen variëren tussen de ca. 76 m² en ca. 88 m².

INDELING APPARTEMENT 10 met loggia:
Entree, hal met meterkast, woonkamer met open keuken, vanuit de woonkamer toegang tot de loggia, inpandige berging met opstelling technische installatie en wasmachine-aansluiting, badkamer, twee slaapkamers en toiletruimte met fonteintje.

TECHNISCHE INFORMATIE:
De appartementen worden voorzien van de nieuwste technieken en zijn klaar voor de toekomst. Er is géén gasaansluiting meer aanwezig en zijn ze op-en-top geïsoleerd volgens de nieuwste BENG-eisen omtrent duurzaamheid.
Het complex wordt verwarmd door een luchtwarmtepomp en op het dak van het complex zullen 48 PV-panelen geplaatst worden. Ieder appartement wordt uitgevoerd met een verwarmingssysteem met vloerverwarming vanaf de warmtepomp, HR++ glas en wordt voorzien van een video-/ intercom installatie.

WEZEP EN OMGEVING
De ligging van appartementencomplex ‘Heidesteyn’ is heel centraal met enerzijds het uitgebreide winkelcentrum van Wezep op fiets-/ loopafstand en daarnaast ligt het ook op korte afstand van het treinstation van Wezep en op een paar minuten van het mooie natuurgebied de ‘Wezepsche Heide’.
Bent u graag actief bezig, dan vindt u het subtropisch zwembad ‘De Veldkamp’ praktisch om de hoek, alsmede de Wezepsche Tennis en Padelclub. Het in Wezep gelegen ‘Landgoed IJsselvliedt’ nodigt uit voor een prachtige wandeling. Als u geluk heeft ziet u hier vossen, wilde zwijnen, reeën en mogelijk edelherten. Ook zijn er Schotse Hooglanders in dit gebied te vinden, alsmede veel vogelsoorten.

Is uw interesse gewekt? U kunt een uitgebreide brochure met plattegronden, technische omschrijving, prijslijst en inschrijvingsformulier bij ons opvragen.
Start bouw: naar verwachting Q3/4 2023 o.o.v.

*impressie interieur is indicatief voor app 12

  • 80 m2
  • 2

Kenmerken Stationsweg 87JBWNR10

Overdracht

Koopprijs€ 380.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte80 m2
Inhoud295 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2023
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Stationsweg 87JBWNR10

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

23.256

Vergelijkbaar woningaanbod